Ve čtvrtek 24. dubna uspořádala ZŠ Komenského ve Frýdlantě nad Ostravicí okrskové kolo minifotbalu. Turnaje se zúčastnilo družstvo ZŠ Palkovice, ZŠ TGM Frýdlant n. O., družstvo naší školy a samozřejmě tým domácích.

Za naší školu nastoupili Jan Šohaj, Vojtěch Dudek, Martin Pustka, Patrik Mališ, Jonáš Stonavský, Pavel Žáček, Ondřej Blažek, Miroslav Hrabovský a Richard Blahut.

V prvním zápase jsme jednoznačně přehráli tým ZŠ Palkovice. Ve druhém jsme narazili na tým domácích a přestože  byl zápas vyrovnanější, i v něm jsme s přehledem vyhráli. Oba dva zápasy vyhrál i tým ZŠ TGM a tak bylo jasné, že o postupovém místě rozhodne třetí zápas. První gól padl do branky soupeře, další potom bohužel do naší. Při remízovém skóre jsme dostali nešťastný gól vlastní chybou a ten už se nám nepodařilo dorovnat. Naopak soupeř vstřelil třetí branku a bylo rozhodnuto.

Hráčům gratulujeme k druhému místu, a protože to byl pro deváťáky poslední turnaj v kolektivních sportech, děkujeme jim za reprezentaci školy a přejeme hodně sportovních úspěchů na středních školách.

Fotky z turnaje jsou zde.