Halloween
Dne 6.11.2012 se pod vedením žáků 9. A konal ve velké tělocvičně základní školy Halloween. Akce byla určena pro žáky II. stupně.

 

Žáci 9. A si dali velmi záležet na výzdobě tělocvičny a sešli se již před začátkem vyučování, aby se tělocvična a aktivity mladším spolužákům líbily. I přes technické problémy a nejistotu některých žáků se vše stihlo včas a akce mohla začít podle plánu, tedy v 10 hodin.
Zajímavá a strašidelná atmosféra uvedla dokonale začátek programu. Nejdřív se žáci 9. A rozběhli po tělocvičně a pokusili se spolužáky malinko vystrašit, což se podle mě povedlo. Dále následoval úvod programu, který moderovaly naše spolužačky Marie Ondřejková a Tereza Mičulková.
Dále následoval program, který byl rozdělen do tří sekcí. V první sekci se vydlabávaly dýně, v druhé se žáci navzájem snažili obvázat toaletním papírem a vytvořit tak zajímavé „mumie“ a ve třetí sekci se žáci snažili trefit do basketbalového koše (některé hody byly opravdu jedinečné).
Dovoluji si sám za sebe zhodnotit tuto akci za velmi vydařenou a těším se na další, která doufám dopadne ještě mnohem lépe.

Matěj Juchelka, 9. A