Po dvou letech jsme se opět probojovali do Velkého finále turnaje ČEZ street hockey, které se tentokrát konalo ve Sportovním centru Dubina. V týmu nastoupil Adam Korček, Tomáš Blažek, Ondřej Chýlek, Matěj Navrátil, Patrik Šuba a Jakub Žáček.

Na začátku turnaje nastoupilo 64 týmů z Moravskoslezského kraje, Olomouckého kraje a okresu Vsetín. S většinou z nich se žáci na rozdíl od oblastních kol neznají, proto je soupeř velkou neznámou.

Prvním soupeřem byla ZŠ Krásné pole. Po počátečním oťukávání se brzy projevili florbalové zkušenosti našich hráčů a zápas jsme vyhráli s jednoznačným výsledkem 5:0.

V dalším kole nás čekali hráči ZŠ Dobrá. Průběh zápasu byl vyrovnanější, soupeř težší, gólů méně. Zápas skončil výsledkem 2:1 v náš prospěch.

Postoupili jsme do třetího kola mezi 16. nejlepších týmů. Soupeřem bylo družstvo ZŠ Edvarda Beneše z Opavy. Během zápasu nás soupeř mírně přehrával, těsně před koncem hrací doby se nám podařilo vyrovnat na 3:3. Podle pravidel turnaje došlo na nájezdy. V těch měl bohužel pro nás větší štěstí soupeř.

Umístění mezi šestnácti nejlepšími týmy je přesto velkým úspěchem. Všem hráčům gratulujeme a doufáme, že na tento úspěch naváží i v dalších turnajích.

Fotografie z turnaje jsou zde.