Tento týden se konala okrsková kola ve florbale mladších a starších žákyň.

Pro naše žákyně byl turnaj premiérou v reprezentování škole ve florbale.  Děvčata se několik týdnů připravovala fyzicky i psychicky a nakonec bylo vidět, že se příprava vyplatila. Obě dvě družstva obstála se ctí.

Družstvo starších žákyn ve složení Lucie Svobodová, Veronika Pavlisková, Daniela Sochová, Klára Sochová, Alžběta Tkáčová, Šárka Kupčáková, Kamila Tkáčová, Brenda Lesniczáková, Marcela Ščepková, Lucie Weissmanová a Lucie Tabachová získávalo první turnajové zkušenosti ve středu v Paskově. Hráčky se zprvu sehrávaly, zvykaly si na větší hřiště, ale s každým dalším zápasem se jejich výkon lepšil a nakonec získali výborné třetí místo.

Družstvo mladších žákyň ve složení Petra Pustková, Renata Boráková, Denisa Kabátová, Veronika Bražinová, Kristýna Olšovská, Aneta Sobotíková, Tereza Korčeková, Eva Horsáková, Sára Kokešová, Martina Soliková, Jana Vyvialová a Monika Prašivková se účastnili turnaje ve čtvrtek také v Paskově. Mladší žákyně se utkaly se soupeřkama ze dvou okolních škol, dokázaly se stmelit a skončili na krásném druhém místě.

Našim žákyním děkujeme za úspěšnou reprezentaci školy a gratulujeme k výsledkům.