Týden po turnaji v halovém fotbalu mladších žáků se konal turnaj starších žáků. I v devátých třídách se našli zkušení hráči, kteří řadili družstvo naší školy k favoritům okrskového kola.

První dva zápasy jsme odehráli v základní skupině – porazili jsme ZŠ Palkovice a ZŠ Čeladná a postoupili do vyřazovacích bojů z prvního místa. V semifinálovém zápase nás čekalo domáci družstvo ZŠ TGM, soupeř, se kterým sehráváme tradičně vyrovnané zápasy. Tentokrát byla větší kvalita na naší straně, domácí jsme porazili a postoupili do finálového zápasu. Ve finále nás čekalo trochu překvapivě družstvo Gymnázia Frýdlant nad Ostravicí. Zápas byl velmi napjatý, po prvním poločase jsme prohrávali 1:2. V druhém poločase se napětí stupňovalo, žádný další gól však nepadl a družstvo naší školy tak obsadilo druhé místo v okrskovém kole. Hráčům k výsledku gratulujeme.

Hráči: Jan Šohaj, Martin Pustka, Miroslav Hrabovský, Ondřej Blažek, Vojtěch Dudek, Patrik Mališ, Jonáš Stonavský, Pavel Žáček, Martin Chýlek a Richard Blahut.

Více fotek je ve fotogalerii na Googe+.