Rok se sešel s rokem a na naší školu dorazila pozvánka na další ročník Coca-cola školského poháru. Letos vyšlo i počasí a tak nebránilo nic tomu zúčastnit se prvního kola. Na fotbalové hřiště ve Frýdlantě n. O. přijeli kromě domácích a nás také hráči ZŠ Pionýrů, Frýdek-Místek a ZŠ TGM z Frenštátu pod Radhoštěm.

V prvním zápase jsme se utkali s domácím družstvem ZŠ TGM, Frýdlant nad Ostravicí. Jak se později ukázalo, byl to nejsilnější soupeř. Zápas byl vyrovnaný od začátku do konce, chvíli jsme měli navrch my, chvíli soupeři. Po čtyřiceti minutách hrací doby skončil zápas nerozhodným výsledkem 2:2.

V dalších dvou zápasech nás čekaly týmy z Frýdku-Místku a Frenštátu pod Radhoštěm, které jsme porazili.

Bez zaváhání postupovalo i družstvo Frýdlantu. O konečném pořadí a jediném postupovém místě tak rozhodoval počet vstřelených gólů. Bohužel pro nás dokázal Frýdlant dát soupeřům o dva góly víc a tak ač neporaženi pro nás letošní ročník školského poháru končí.

Hráči: Jan Šohaj, Martin Pustka, Vojtěch Dudek, Patrik Mališ, Jonáš Stonavský, Pavel Žáček, Richard Blahut, Miroslav Hrabovský, Ondřej Blažek, Marcel Vyvial, Ondřej Šohaj, Jan Fulnek, Jakub Nezhoda a Jakub Dudek.