V pondělí 29. dubna se v Bílovci odehrálo 2. kolo Školského turnaje ve fotbale. První kolo se kvůli nepřízni počasí odehrálo v naší tělocvičně, kde jsem porazili ZŠ Jičínskou z Příbora. Druhé kolo se již odehrálo na venkovním hřišti, spolu s námi postoupila družstva ZŠ a MŠ Komenského z Bílovce, ZŠ im. H. Sienkiewicze z Jablunkova a ZŠ Komenského z Frýdlantu n. O.

První zápas jsme hráli proti domácím, tým zkušených fotbalistů nám však moc šancí nedal. Ve druhém zápase jsme porazili družstvo Frýdlantu, našim tradičním soupeřem z okrskových kol. V posledním zápase jsme bojovali o druhé místo s hráči z Jablunkova. Výsledek vyrovnaného zápasu ovlivnila dvě zranění na naší straně, zápas jsme prohráli. Ve druhém kole Školského poháru jsme se umístili na 3. místě.

Hráči: Richard Tabach, Martin Sýkora, Petr Chocholatý, Patrik Hranický, Jan Šohaj, Martin Pustka, Vojtěch Dudek, Patrik Mališ, Jonáš Stonavský, Pavel Záček, Ondřej Blažek, Mirek Hrabovský, František Škuta, Richard Blahut, Marcel Vyvial.

Zvláštní poděkování patří p. Ballovi, který kluky během turnaje trenérsky vedl.